Uslovi Korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela sajta jdzodraws.com, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete sa uslovima koji su ovde navedeni, molimo Vas da ne koristite ovaj websajt.

Ni jedan deo sajta jdzodraws.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korišćenje govora mržnje, ružnih reči, vređanje i diskriminacija na rasnoj, nacionalnoj, verskoj, polnoj i bilo kojoj drugoj osnovi smatra se kršenjem pravila i uslova korišćenja sajta.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno (osim ako nije drugačije navedeno) koriste sajt jdzodraws.com ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Privatnost korisnika
Zaposleni sajta jdzodraws.com poštuju privatnost korisnika ovog sajta. Ipak, treba da znate da ako se od nas na osnovu Zakona, od strane nadležnog suda ili zahtevom od strane drugih nadležnih organa za sprovođenje Zakona bude zahtevalo da otkrijemo lične podatke, mi možemo to da učinimo.

Odricanje od odgovornosti
jdzodraws.com pruža svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Vi se izričito slažete da je upotreba servisa sajta jdzodraws.com isključivo na Vašu odgovornost i da se sajt jdzodraws.com ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu njegovim korišćenjem.

Mada pokušavamo da održavamo softver i sve ostale usluge na ovom sajtu ispravnim i bezbednim, sajt može da sadrži greške ili propuste za koje mi ne priznajemo nikakvu, ni delimičnu ni potpunu zakonsku odgovornost.

Sajt jdzodraws.com zadržava pravo promene sadržaja bez prethodne najave, uključujući i promenu ove strane.

Zakonski sporovi
Za svaki spor koji nastane povodom korišćenja ovog sajta ili tumačenja odredbi Uslova korišćenja primenjivaće se zakoni Republike Srbije i biće nadležni odgovarajući sudovi na teritoriji Republike Srbije.

KORIŠĆENJEM SAJTA JDZODRAWS.COM SMATRAMO DA STE U POTPUNOSTI UPOZNATI SA GORE NAVEDENIM USLOVIMA KORIŠĆENJA.